Fonott rácsvédő sztrecs puplin anyagból

A Textilbirodalom sztrecs puplin fonott rácsvédőit 23 színben és többféle méretben vásárolhatod meg a webshopban. A 3 különböző méret közül a legkeresettebb a 180 cm hosszúságú rácsvédő, mely a kiságy felét öleli körbe, a 360cm vagy a 420 cm-es méret pedig teljesen körbeéri a kiságyat. 

Létezik tökéletesen berendezett babaszoba?

Igen, létezik, hisz mindenkinek egyedi. A tökéletesen berendezett babaszobát mindenki máshogy ítéli meg. Valakinek a praktikusság, valakinek a design határozza meg, hogy milyen is a megfelelő babaszoba. Egyben azonban biztosak lehetünk! Minden anyukának, apukának az a legfontosabb, hogy a kisbabáját biztonságban tudhassa. Ennek egyik alapvető eleme meg olyan kiságy rácsvédő, mely megakadályozhatja, hogy a kisgyermek beüsse a fejét a kiságy rácsba.

A kényelmesen, praktikusan berendezett babaszobához nagyon sok textil termékre lesz szükséged. A Textilbirodalom segít abban, hogy az elképzelt babaszoba kiegészítő pont olyan legyen, amilyet szeretnél.

Milyen termékek közül választhatok?

Termékpalettánk nagy része a kisbabák ellátása körüli textil termékekre specializálódott. Készítünk kiságy rácsvédőt sztrecs puplin, pamut és babyplüss anyagból, babafészket, neszeszert, szoptatós párnát és babatakarót is. Ezeket a termékeket kérheted akár egy mintájú anyagból, de igény szerint különböző mintájú méteráruból is szívesen készítjük el Neked! A Textilbirodalom előnye, hogy az összes terméket egy webshopból tudod megvásárolni.

Kinek ajánljuk a kiságy fonott rácsvédőt?

Erre a mondatra mindenki azt vágná rá, hogy a kisbabáknak. Mi kiegészítenénk, hogy a kisbabáknak és a nagyobb gyerekeknek is ajánljuk. 

Milyen színárnyalatok közül választhatok?

A fonott rácsvédő néhány éve az egyik legkeresettebb termékünk. Kezdetben csak az alap színek voltak megtalálhatóak – fehér-rózsaszín-kék-sárga. Ahogy az igények változtak, úgy változtattuk mi is a színpalettánkat. Egyre többen kerestek kevert színű, tehát rózsaszín-fehér, kék-fehér, kék-szürke stb rácsvédőket is, így ezeket is felvettük a kínálatunk közé. A kiságy rácsvédő színárnyalatai között nincsenek lehetetlen kérések, szívesen készítünk egyedi színben összeállított terméket is. 

Nézd meg labdamedence.hu oldalunkat, ha labdamedencét  és midibaby.hu webshopunkat, ha a hozzátáplálást megkönnyítenéd kisbabád számára egy ilyen kedves bambusz tányérral!

 

Shopping Cart