Fonott rácsvédő babyplüss és pamut anyagból  

A Textilbirodalom márka megálmodásakor az volt a célunk, hogy olyan termékek kerüljenek a piacra (fonott rácsvédő, babatakaró, stb) amelyet mi is szívesen használnánk a kisgyermekünknél. Sokat kutakodtunk és keresgéltünk, hogy mely anyagok az ideálisak az érzékeny bőrű babáknak. Ekkor találtunk rá a pamut anyagaink mellett a babyplüss anyagra, ami nagyon puha, így tökéletesen alkalmas rácsvédő készítésére is. 

Hogyan rendezzük be a szobát?

A megfelelően berendezett babaszobát sokféle tényező határozza meg, mely lehet a szoba elrendezése, mérete, a kiságy és a berendezési tárgyak mérete, formája, valamint természetesen a kiegészítő textilek. A babaszoba berendezését tekintve az igények nagyon sokfélék lehetnek. A szülők könnyedén eldönthetik, hogy milyen színből, anyagból és méretből szeretnének textil termékeket a kisbaba szobájába.

Milyen méretek közül tudok választani?

A rácsvédők különféle méretekben rendelhetőek:180 cm, 210 cm, 360 cm, és 420 cm. Ezek a méretek igazodnak a 120×60 cm és a 140×70 cm-es kiságyba is. A méreteket úgy alakítottuk ki, hogy félig vagy teljesen körbeérő fonott rácsvédőt lehessen velük kialakítani.  

Mivel a Textilbirodalom kiemelt figyelmet fordít az egyedi megrendelésekre, ezért termékeink rendelhetőek teljesen egyedi méretekben is, akár rácsos kiságyba, akár nagyobb gyerekeknek alkalmas házikóágyba vagy felnőtt méretű ágyra is.

Milyen textil termékek közül választhatok?

A Textilbirodalom webshopjában minden terméket megtalálsz, ami a babaszobába elengedhetetlen. Legyen szó akár rácsvédőről, babatakaróról, baldachinról vagy neszeszerről. 2022-ben a leginkább keresett termék a rácsvédők mellett a STEP termékeink lettek. Ezek a termékek egyedi kialakításúak, vatelinnel és a szilikonizált poliészter golyóval töltött rácsvédők, melynek jellegzetessége a vastagsága, ami töméstől függően akár 3 cm is lehet.

A fonott rácsvédő néhány éve az egyik legkeresettebb termékünk, melyet a visszajelzések alapján kaptunk. Kezdetben csak az alapszínek voltak megtalálhatóak – fehér-rózsaszín-kék-sárga valamint szürke. Ahogy az igények változtak, úgy változtattuk mi is a színpalettánkat. Egyre többen kerestek kevert színű, tehát rózsaszín-fehér, kék-fehér, vagy kék-szürke stb rácsvédőket is, így ezeket is felvettük a kínálatunk közé. A kiságy rácsvédő színárnyalatai között nincsenek lehetetlen kérések, szívesen készítünk egyedi színben összeállított terméket is.

Hogyan tisztítható a fonott rácsvédő?

Minden méterárút, melyből a fonott rácsvédőt készítjük, varrás előtt beavatunk. A beavatás azt jelenti, hogy 40, vagy igény esetén 60 fokon, magas centrifugával kimossuk az anyagot. Ezután szárítjuk (nem használunk szárítógépet) és vasaljuk. Ezután kezdődik a szabás, majd a varrás. Minden elkészült teszt terméket (tehát az első darabot) újból kimosunk. Az így kapott információk és a méteráru gyártójának ajánlását figyelembe véve határozzuk meg, hogy milyen hőfokon mosható az adott késztermék. Ez általában 30 fok, mely alacsony centrifugával történik. Így a termékek hosszú távon megőrzik formájukat és méretüket. 

Hogyan történik a fonott rácsvédő rögzítése a kiságyhoz?

Minden fonott rácsvédő termékükhöz 4 darab fehér, szatén megkötőt csomagolunk. A visszajelzések alapján sokan nem használják a megkötőket, mert e nélkül is tökéletesen, stabilan áll a kiságyban a fonat.

Egyedi igényeket is teljesítünk, ezért kérlek ezügyben vedd fel a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön! Egyedi elképzelésed van? Keress minket bizalommal!

Nézd meg labdamedence.hu oldalunkat, ha labdamedencét  és midibaby.hu webshopunkat, ha a hozzátáplálást megkönnyítenéd kisbabád számára egy ilyen kedves bambusz tányérral

Shopping Cart