Plüss léggömb

Nézz szét termékkínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő darabokat! Termékeink OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek garantálva kisbabád egészségét.

Bővebb leírás

Gyönyörű fali dekoráció a babaszobába! Unod a hétköznapi tapéta, matrica és különféle állatos kép dekorokat a falon? Dobd fel egy vidám plüss léggömb dekorációval a babaszobát.

Mi kell egy tökéletes gyerekszobához?

A tökéletes gyerekszobát minden esetben a praktikusság és az igények határozzák meg. Az igények nagyon sokfélék lehetnek.

Természetesen, ahogy az igények változnak a gyermek életkorával, úgy változnak a trendek is.

A Textilbirodalom kínálatában megtalálható a plüss léggömb dekoráció, mely könnyedén, egy darab szeg használatával a falra függeszthető. Pufi alakjának köszönhetően akár dekor párnaként is használhatjuk az ágyban.

Miért dekoráljuk a babaszobát?

Minden szülő egyedi babaszobát szeretne varázsolni újszülött kisbabájának, viszont praktikusnak is kell lennie, tehát nem érdemes bezsúfolni mindent a baba szobájába. Ha dekorálás mellett döntünk, a fali dekorációk ideálisak a hangulat kialakítására!

Kisbabák esetén azért fontos a dekorált babaszoba, mert néhány hét/hónap elteltével már minden érdekli őket, mindent szívesen megnéznek és ez hozzájárul a fejlődésükhöz is, azonban kerüljük a rikító színeket, mert az kevésbé ideális a baba alvás miatt.

Webshopunkban több színben is megtalálhatod: zsálya, drapp, kék, mályva, sötét pink és bézs színekben.

Több darab léggömb dekoráció vásárlásával egy luficsokrot tudunk kialakítani a falon.

Természetes folyamat, hogy az újszülött babánknak készült szobát, mi magunk rendezzük be, alakítjuk ki a saját ízlésünk szerint, hiszen kisbabánk még nem tud kommunikálni velünk ezügyben. Nagyobb gyerkőcöknek már van beleszólásuk, van kis véleményük is, melyet örömmel hallgatunk meg. Ekkor már ők el tudják mondani, hogy mit szeretnének a szobába, milyen fali dekor kerüljön kialakításra.

Kisbabák esetén azért fontos a dekorált babaszoba, mert néhány hét/hónap elteltével már minden érdekli őket, mindent szívesen megnéznek.

A léggömb dekoráció kiválasztásánál fontos szempont, hogy mely színárnyalatok passzolnak a babaszobába. Több darab lufi dekoráció vásárlásával egy luficsokrot tudunk kialakítani a falon, mely biztos, hogy minden látogatónak újdonság lesz! És ki ne szeretne egyedi terméket a babaszobába?

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu