Fizetési információk

A következő kártyákkal lehet fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi).

Kártyás fizetési estén a megrendelést a fizetési tranzakció lezárást követően kezdjük meg feldolgozni. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik.

Bankkártyás fizetéshez kérjük a bankkártyás fizetés lehetőségét kiválasztani. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A sikeres vásárlásról a rendszer visszaigazolást küld.

A kártyával történő fizetés: ingyenes

További hasznos információk a bankkártyás fizetési lehetőségről: Gyakran feltett kérdések – GYFK

A kiválasztott terméket lehetőség van utalással is teljesíteni. Ez esetben a visszaigazolásban lévő végösszeget utald el az alábbi bankszámlaszámra:

OTP Bank Bankszámlaszám: 11742252-21035708-00000000

Kedvezményezett neve: Bölcsik-Mihucz Ágnes egyéni vállalkozó

Megjegyzés rovatban a rendelésed sorszámát tüntesd fel

Személyes átvétel esetén készpénzzel tudod a vételárat kiegyenlíteni.

Banki fizetési információk

A Textilbirodalom webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg.

A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártya adatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon.

A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A megvásárolt termék ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Kérjük, olvasd el az alábbi, részletes tájékoztatónkat!

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Textilbirodalom webáruházban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Gyakran feltett kérdések az internetes kártyás fizetésről​

Add meg itt a címsor szövegét