Szállítás

Ebben a menüpontban mutatom be Neked a webshop szállítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. 

Szállítás: megrendeléstől számított 1-1,5 hét

Milyen szállítási lehetőségek közül tudok választani? 

A webshopban található termékek megvásárlásához 4 féle átvételi módot tudok biztosítani. Ha előnyben részesíted a személyes átvételt, akkor a megrendelést követően (kb 1 hét) Budapesten (Csepelen 21.kerület), előre egyeztetett időpontban át tudod venni a terméket. Ez esetben nincs szállítási költség. 

Amennyiben a futárszolgálat a legmegfelelőbb számodra, akkor házhozszállítással, MPL Postaponton vagy Csomagautomata átvétellel tudom biztosítani a termék átadását. 

Amennyiben szeretnéd, hogy a termék a házadig érkezzen, akkor válaszd a házhozszállítás lehetőséget. 

1. Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

A csomag feladásakor a futárszolgálat email üzenetben értesít, hogy csomagfeladás történt részedre, mely a következő napon kiszállításra került. A kiszállítás napján újabb email üzenetben értesítenek a kiszállítás várható időintervallumáról. 

Futárszolgálattal történő házhozszállítás költsége: 1990 Ft (25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes)

A feltüntetett ár kizárólag Magyarországon történő kézbesítésre érvényes. Külföldre is szállítunk, melynek díja mindekori Magyar Posta díjszabása szerint történük. 

2. Átvétel MPL postaponton vagy Csomagautomatában

Postapontos és Csomagautomatás átvételi lehetőség előnye, hogy sorban állás, személyes kontaktus nélkül tudod átvenni a megrendelt terméket. A Magyar Posta emailben tájékoztat a csomagfeladásról és az átvétel lehetőségéről. 

Kézbesítés költsége: 

MPL Postapont: 1600 Ft

Csomagautomatában: 995 Ft

4. Foxpost csomagátvétel 

Hamarosan

3. Személyes átvétel 

A webshopban megrendelt terméket lehetőség van személyesen Budapesten – 21. kerület Csepel – előre egyeztetett időpontban átvenni. A termék elkészülte után (kb 1 hét) email értesítőt fog küldeni a rendszerünk, melyben egyeztethetünk helyszínt és időpontot. 

Postaköltség
  • Házhozszállítással: 1990 Ft.
  • MPL Postaponton: 1600 Ft
  • MPL Csomagautomatában: 995Ft
  • Foxpost: hamarosan...
  • Személyes átvétel: 0 Ft
Textilbirodalom
Shopping Cart