Egyéb kiegészítők

Egyéb kiegészítők, melyek megkönnyítik a szülők mindennapjait!

Mivel a takaró univerzális, bármilyen babahordozóba vagy akár gyerekülésbe beköthető. Fontos, hogy a kisgyermeket mindig gondosan kössük be a megfelelő gyerekülésébe! Nem elegendő csak betakarni, be is kell kötni az övvel!

A babahordozó takaró többféle mintával és színben megvásárolható. A takaró egyik oldala 100% pamutvászon, a másik oldala pedig pihe puha minky anyag. A termékeket úgy alakítottuk ki, hogy minkét oldala egyaránt használható legyen, így utazás előtt döntsük el, hogy mely mintát választjuk.

Gyönyörű fali dekor a babaszobába! Unod a hétköznapi tapéta, matrica és különféle állatos kép dekorokat a falon? Dobd fel egy vidám léggömb dekorral a falat!

Lufi dekorációnk zsálya, drapp, kék, mályva, sötétpink és bézs színekben kapható. Neked melyik a kedvenced? 

A pelenkázás önmagában egy teljesen természetes, néhány mozdulat alatt elvégezhető feladatsor, melyet a kisgyermekes szülők pillanatok alatt megtanulnak. A Textilbirodalom abban próbál segíteni vásárlóinak, hogy olyan termékeket fejlesztettünk ki, amely praktikus, könnyen használható és nem utolsó sorban gyönyörű termék.

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu