Ismerj meg minket! A Textilbirodalom bemutatása

Steppelt rácsvédő türkiz őzikék - textilbirodalom.hu

A textil két végén

Steppelt rácsvédő türkiz őzikék - textilbirodalom.huA Textilbirodalom.hu márka már 2013 óta tökéletesíti termékeit, hiszen megrendelőik számára fontos a minőség. Ügyfeleik pedig nem mások, mint a következő generációk a születéstől egészen kisgyermekkorig. Bár fizikailag nem ők maguk, hanem szüleik, rokonaik és barátaik a vásárlók, a kész termékek mégis az ő igényeiket elégítik ki.

A textil egyik végén a csöppségeknek különböző szükségleteik vannak, amik nem mindig fedik egymást.  Ezáltal egyáltalán nincs könnyű dolga annak, aki őket választja célközönségnek. A másik oldalon áll a készítő, akinek nemcsak a babák “elvárásainak” kell megfelelnie, de a szülőket is meg kell győznie arról, hogy a termékei nem csak megfelelőek, de egyenesen tökéletes választásnak bizonyulnak.

Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a Textilbirodalom.hu termékei immáron tizedik éve élvezik vásárlóik bizalmát. Kínálatukban minden megtalálható,amire csak szükségünk lehet, kezdve a szoptatós párnától, a hordozóba tehető kendőn át egészen az ágyneműszettekig.
A Textilbirodalom.hu minden terméke 100% bőrbarát anyagból készül, így teljes mértékben légáteresztőek és rendelkeznek a szükséges OEKO-TEX® tanúsítvánnyal.

Korábban már készítettünk interjút a Textilbirodalom.hu alapítójával Bölcsik-Mihucz Ágival, aki maga is kétgyermekes édesanya, így első kézből szerzett tapasztalatot a piacon lévő babaágyneműk és kiegészítők minőségéről. Várandóssága alatt szembesült a ténnyel, miszerint a babatermékeket egyáltalán nem babáknak tervezték. Sokféle szemszögből megvizsgálta az akkori termékeket és rájött, hogy a termékek túlnyomó többsége sem méretben, sem anyagában nem bababarát. Ekkor úgy vélte olyan piaci rést talált, aminek áthidalásával nem csak saját magának, hanem a többi édesanyának is a segítségére lehetne. Miután jobban beleásta magát az anyagok rejtelmeibe, elkezdett kísérletezni, míg végül kialakultak a most is kapható sikertermékek.

És még annál is több!

Tudtad, hogy a Textilbirodalom.hu-n te lehetsz a stílusfelelős? Ha megtetszik egy termék, de színben esetleg nem illik az otthonodba, fordulj bizalommal Ágihoz, aki az egyedi kéréseket is figyelembe véve készíti el a megvásárolni kívánt terméket. Fontos, hogy az adott termék ne csak anyagra és méretre legyen kifogástalan, hanem színben is, hiszen csak akkor érezzük igazán a magunkénak, így kerül minden tökéletes összhangba!

Kövessétek a Textilbirodalom.hu oldalt Facebookon és Instagramon is, így biztosan nem
maradtok le az újdonságokról és akciókról!