Step rácsvédő

A Step rácsvédők kialakításával egy olyan rácsvédőt szerettünk volna megalkotni, mely teljes mértékben a Textilbirodalom védjegye lehet. Fontos szempontnak találtuk, hogy olyan rácsvédőt kínáljunk vásárlóinknak, ami bármelyik babaszoba tökéletes textil terméke lehet, hiszen bő méretválasztékunknak köszönhetően mindenki megtalálja a megfelelőt. 2022-es évben a fonott rácsvédők mellett nagyon sokan vásárolták STEP rácsvédőket is.

A rácsvédők kiválasztásánál nagyon sok szempont alapján tudnak választani a vásárlók. Újszülött babák esetén a szülők általában tetszés alapján választanak rácsvédőt, hiszek ekkor még nincs funkcióbeli jelentősége. Újszülött babás anyukák előszeretettel vásárolják a fonott rácsvédőinket. Ezek dekoratív, pihe puha anyagból, csodaszép színekkel megáldott termékek, melyet nagy szeretettel és gondossággal készítünk a legkisebb gyermekeknek. Amikor a nagymozgások beindulnak egy gyermek életében, ekkor a szülők már olyan rácsvédőt keresnek, amik megakadályozzák az esetleges sérüléseket a kiságyban. Ilyen esetben a STEP rácsvédőket szoktuk ajánlani, mert ezek akkor is az ágyhoz rögzíthetőek a 12 db megkötővel (180 cm hosszú rácsvédő estén), amikor a kiságy fekvőfelülete már a legalsó szintre kerül. Amikor a gyerekek kinövik a rácsos kiságyat, a szülők általában kisgyermekeknek készült ágyat vásárolnak, ami lehet akár házikóágy is. Ilyenkor már olyan rácsvédőt keresnek a vásárlóim, ami dekorációs céllal szépen mutat egy nagyobb méretű ágyikóban is. Nekik általában fonott rácsvédőt ajánlom. Magasabb peremű ágynál megfelelő a STEP rácsvédő is.

Milyen típusú rácsvédők közül választhatok?

A Textilbirodalom webshopban 4 rácsvédő típus közül lehet választani:

  • fonott rácsvédő, mely kérhető sztrecs puplin, pamut, valamint babyplüss anyagból is,
  • step rácsvédő
  • hagyományos rácsvédők – akár szivaccsal bélelt változatban is
  • Hamarosan megvásárolhatóak a tépőzáras rácsvédőink is a webshopban.

Hogy miért különleges a STEP rácsvédő?

Egyedileg készül, 3 vagy 4 különböző színből kérhető, melyet kicsi kockákból varrunk össze, majd steppelünk, 12 darab megkötővel rögzítve. Nagyobb méretű rácsvédő estén természetesen több megkötő kerül a rácsvédőre.

Különlegessége, hogy 2 pamut anyag között van egy vatelin réteg, valamint szilikonizált poliészter (párnatöltet) töltőanyag, így a 4 réteg anyag kerül steppelésre. Ezáltal egy igazán vastag, strapabíró rácsvédő kerül kialakításra.

Milyen színekből tevődik össze a STEP rácsvédő?

A rácsvédőinket gondosan kiválogatott színminták alapján állítjuk össze. Igyekszünk kisfiús, kislányos és uniszex színben is készíteni termékeinket. A kockák összeválogatásánál csak a képzelet szabhat határt. Legyen akár pöttyös, egyszínű, kockás, állatmintás az anyag, mi biztosan gyönyörű rácsvédőt készítünk belőle!

Rendelhetek egyedi színben és méretben összeállított STEP rácsvédőt is?

Igen. A webshopban lévő anyagválasztékunkat folyamatosan bővítjük, frissítjük. Amennyiben konkrét elképzelésed van a színvilágot tekintve, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén. Egyedi méret esetén szükségünk van az ágy pontos méretére, ahova a rácsvédő kerül. Ekkor megtervezzük, kialakítjuk a méret. Egy rácsvédő maximális mérete 210 cm lehet. Ekkor még kényelmesen tudjuk varrni és a mosógépek is megfelelően tudják tisztítani a nagyméretű textilt.

Nézd meg a labdamedence.hu oldalunkat, ha labdamedencét és a midibaby.hu webshopot, ha a hozzátáplálást könnyítenéd meg kisbabád számára egy ilyen kedves bambusz tányérral!

 

 

Shopping Cart