Pelenkatartó

Nézz szét termékkínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő darabokat! Termékeink OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek garantálva kisbabád egészségét.

Termékeink

1–12 termék, összesen 27 db

Bővebb leírás

Annak érdekében, hogy a gyártók/készítők megkönnyítsék a kisbabás szülők mindennapjait, nagyon sokféle pelenkázáshoz kapcsolódó terméket fejlesztettek ki, ilyen például a pelenkatartó is.

Webshop kollekcióink között megtalálható pelenkatartó, pelenkázó neszesszer és az utazásokhoz elengedhetetlen pelenkázó alátét is.

A pelenkázás önmagában egy teljesen természetes, néhány mozdulat alatt elvégezhető feladatsor, melyet a kisgyermekes szülők pillanatok alatt megtanulnak, de további termékekkel is kényelmesebbé tehető ez a rutin.

Pelenkatartó előnye, hogy gyorsan, egy mozdulattal kivehető belőle minden, ami a pelenkázáshoz szükséges: pelenka, popsitörlő és a krém.

Kisbabáknak és később a nagyobb gyerekeknek is sokszor szükségük lehet váltó ruhára, mert balesetek előfordulhatnak. Erre tökéletes megoldás a pelenkázó neszesszer.

Ha nincs szükségünk váltóruhára, vagy máshol tároljuk őket, akkor a pelenkázó neszesszer akár használható pelenkatartónak is, hiszen akár az 5-ös és a 6-os méretű pelus is könnyedén belefér a popsitörlővel egyaránt.

Utazásokhoz elengedhetetlen a pelenkázó alátét, melyet a baba alá kell helyezni. Nagyon praktikus idegen helyen való tisztába tételhez, így mindig higiénikus felületre fektethetjük kisbabánkat.

Egyik oldala vízhatlan puha anyagból készül, másik oldala 100% pamutvászon, vékony béléssel a kényelem érdekében. A pelenkázó alátét előnye, hogy kicsire összecsukható, így tárolhatjuk a pelustáskában is.

Termékeink nagy része OEKO-TEX minősítésű anyagokból készül, mely ideális a legérzékenyebb bőrű babáknak is.

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu