Halszálka mintás fonott rácsvédő

Nézz szét termékkínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő darabokat! Termékeink OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek garantálva kisbabád egészségét.

Termékeink

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Bővebb leírás

Mi kell egy tökéletes gyerekszobához? A tökéletes gyerekszobát minden esetben a praktikusság és az igények határozzák meg. Az igények nagyon sokfélék lehetnek, ugyan úgy, mint a rácsvédők formája, mérete, színe, anyagválasztéka is. Természetesen ahogy az igények változnak, úgy változnak a trendek is a rácsvédőknél. Jelenleg nagyon keresett a pihe puha pamut anyagból készült fonott rácsvédő, mely kapható három szálas, négy szálas és halszálka fonatban is.

Álmaid babaszobájához rengeteg textil dologra lehet szükséged. Ne aggódj, a Textilbirodalom csapata segít, hogy minden babaszoba kiegészítő pont olyan legyen, amilyet megálmodtál. A modern és letisztult babaszobák elengedhetetlen kellékei a rácsvédők, babatakarók, szoptatós párnák és a baldachinok.  A Textilbirodalom előnye, hogy ezeket a kiegészítőket – sok más termékkel együtt – egy helyről be tudod szerezni.

Milyen típusú fonott rácsvédő közül tudok választani?

Termékeink között nagy népszerűségnek örvend a 3 szálas fonott rácsvédő, valamint újdonságként készítettük el a 4 szálas és a halszálka fonatú rácsvédőinket is. Minden termékünk egyedileg készül, egyedi összeállításban is vállaljuk a rácsvédők elkészítését.

Miért fontos a megkötő?

Hisszük, hogy a rácsvédők csak akkor nyújtanak megfelelő védelmet, ha tökéletesen vannak rögzítve a kiságyhoz. A fonott rácsvédők mellé fehér szatén megkötőket csomagolunk, step és a hagyományos rácsvédőinkre pedig 12 darab megkötőt varrunk. Dupla méretnél (körbeérő kiságy esetén) természetesen dupla mennyiség kerül a rácsvédőre.

A rácsvédők mérete

Általánosságban azt javasoljuk, hogy olyan rácsvédőt vásárolj, ami teljesen körbeéri a kiságyat. A baba a születése utáni néhány hónapig még nem tud forogni-pörögni, de nagyon gyorsan eljön az az idő, amikor teljesen körbeforogja a kiságyat. Erre az időszakra is gondolni kell, hiszen egy nagyon tartós, hosszú ideig használható terméket szeretnél megvásárolni. Amennyiben a kiságy feléig érő rácsvédőt vásárolsz, de később meggondolod magad, szívesen elkészítjük a hiányzó részre való termékeket is.

Rácsvédő anyagválasztéka

Jelenleg nagyon keresett a pihe puha pamut anyagból készült fonott rácsvédő, valamint a kevésbé rugalmas, de gyönyörű, élénk színekben pompázó sztrecss puplin anyagokból megálmodott fonott rácsvédők.

Halszálka mintás fonott rácsvédőinket csak babyplüss anyagból készítjük, ezek pihe puha anyagok, kifejezetten a legkisebb gyerekeknek tervezve.

Az elkészítési módban nincs különbség, minden ugyan olyan gondossággal és szeretettel készül, legyen az akár pamut, sztrecs puplin vagy babyplüss fonott rácsvédő.

Termékeink nagy része OEKO-TEX minősítésű anyagokból készül, mely ideális a legérzékenyebb bőrű babáknak is.

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu