Babatakaró

A babatakaró az egyetlen olyan textil termék a babaszobában, amiből sosem elég. Legyen szó akár vékony takaróról, vastag takaróról, bélelt és béleletlen takaróról, kötött takaróról, vastag takaróról, vékony takaróról, állatmintás takaróról, kockás takaróról, csíkos takaróról és még sorolhatnám a végtelenségig. Kell egy babatakaró a babakocsiba, egy a babahordozóba (hallottál már a babahordozóba köthető takaróinkról?), természetesen egy kell a kiságyba, egy a nagyszülőkhöz is. Talán ez az egyetlen olyan termék, amit nagyon hosszú időn keresztül tudtok használni, hiszen 70*90cm-es mérete ideális a legkisebbeknek és a nagyobb gyerkőcöknek egyaránt.

A Textilbirodalom könnyű, pihe puha babatakarói tökéletes megoldást kínálnak az éjszakai alváshoz, vagy akár a kényelmes sétákhoz is.

Nézd meg termékkínálatunkat, és válaszd ki a neked megfelelőt! Ha mégse találsz kedvedre valót, szívesen elkészítjük egyedileg megálmodott babatakaródat is! Keress minket az elérhetőségek valamelyikén!

A Textilbirodalom babatakarói prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Csak olyan termékek kerülnek fel a webshopba, melyet mi is szívesen használnánk kisgyermekeinknél! Termékeink egy része tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Termékkínálatunkban a vásárló dönti el, hogy bélelt vagy béleletlen babatakarót szeretne a legkisebb családtagjának. A bélelt takarókat vastag vatelin béléssel látjuk el, a nyári változatot nem béleljük.

Milyen méretek közül választhatok?

A webshopban lehetőség van 70*90 cm vagy 100*135cm méretű babatakaró vásárlására. Újszülötteknek minden esetben a kisebb méretet javasoljuk!

Milyen anyagokból készül a babatakaró?

A babatakaró készülhet prémium pamutvászonból, prémium pamutszaténból, vászon vagy minky anyag társításával. Emellett webshopunkban sherpa anyagú babatakarót is találsz, ezeket viszont alap esetben nem béleljük, hiszen annyira pihe puha meleg anyag, hogy nem szükséges bele egy plusz vatelin bélés. A minky anyagokat a legkisebbeknek fejlesztették ki, OEKO-TEX Standard 100 minősítéssel rendelkeznek. Ideális újszülött kortól, kiságyba, babakocsiba vagy játszószőnyegnek is használhatjuk.

Mosható a babatakaró?

A Textilbirodalom által készített babatakaró természetesen mosható, mosógépben 30-40 fokon maximum, alacsony centrifugával. Szárítógépben való mosást az anyagok összetétele miatt nem ajánljuk!

Milyen mintájú babatakaró kapható a webshopban?

Ahogy a trendek változnak, úgy próbáljuk mi is követni a változó igényeket. Ezek az igények általában a mintás és a letisztult, egyszínű anyagok között a legmeghatározóbbak. Vannak olyan időszakok, amikor a vásárlók az egyszínű anyagokból készült babatakarót keresik, majd néhány hónap elteltével egyre több vásárló a mintás anyagokat preferálja. Ezért úgy döntöttünk, hogy webshopunkban a mintás és az egyszínű babatakaró is megtalálható.

Nézd meg labdamedence.hu oldalunkat, ha labdamedencét és midibaby.hu webshopunkat, ha a hozzátáplálást megkönnyítenéd kisbabád számára egy ilyen aranyos bambusz tányérral!

Shopping Cart