Mire jó a babahordozó takaró?

babahordozo-takaro

Egy takaró, amely a babahordozóba köthető egy kényelmes és praktikus megoldás a hétköznapokra. Kisgyermekes szülőként fontosnak tartjuk, hogy olyan terméket kínáljunk vásárlóinknak, melyet mi magunk is előszeretettel használunk. A babahordozó takaró pontosan ilyen! A kórházi csomag bepakolásakor már gondolni kell egy ilyen takaróra, hiszen már első utazásunkat nagyban megkönnyíti az újszülött babával. Tegyük először a takarót a hordozóba, az övrésznél bújtassuk át az övet, majd tegyük bele a babahordozóba a kisbabát, kössük be és jó alaposan takarjuk be a pihe puha babatakaróval.

Ennyire egyszerű lenne? 

Igen, mivel a babahordozóba köthető babatakaró univerzális, bármilyen babahordozóba vagy akár gyerekülésbe beköthető. Fontos, hogy a kisgyermeket mindig gondosan kössük be a megfelelő gyerekülésébe! Nem elegendő csak betakarni a takaróval, be is kell kötni az övvel!

A babahordozó takaró többféle mintával és színben kínáljuk. A takaró egyik oldala 100% pamutvászon, a másik oldala pedig pihe puha minky anyag. A termékeket úgy alakítottuk ki, hogy minkét oldala egyaránt használható legyen, így utazás előtt döntsük el, hogy mely mintát választjuk.  

Csak babahordozó takaró vásárolható a webshopban?

Nem, termékeink széles kínálata elérhető a Textilbirodalom webshopjában. Fő termékeink a fonott rácsvédők, babatakarók, szivacs rácsvédők és szoptatós kismama párnák, STEP rácsvédők. Minden termékünk egyedi kialakítású, kérhető akár névhímzéssel is.

Tisztítható a babahordozóba köthető babatakaró?

Természetesen igen, 40 fokon, mosógépben bátran mosható, szárítógépben való szárítást a minky anyag miatt nem javasoljuk!

Biztonságos utazás a kisbabával

Minden leendő szülőnek ajánljuk, hogy a kisbaba megszületése előtt gyakorolja, hogy hogyan kell pontosan és biztonságosan bekötni a babahordozót az autóba. Első ránézésre piszok egyszerűnek tűnik, de nem az. Választhatunk olyan gyerekülést, amely ISOfix rendszerrel csatlakozik az autóhoz, de vannak olyan típusok, amelyek az autó biztonsági övvel rögzítető az autóba. Teljesen mindegy, hogy mely típust választjuk, a bababahordozó takaró mindegyik verzióval kompatibilis.

Egyedi elképzelésed van? Keress minket bizalommal!

Nézd meg labdamedence.hu oldalunkat, ha labdamedencét és midibaby.hu webshopunkat, ha a hozzátáplálást megkönnyítenéd kisbabád számára egy ilyen aranyos bambusz tányérral!