Babaágynemű szett

Nézz szét termékkínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő darabokat! Termékeink OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek garantálva kisbabád egészségét.

Termékeink

1–12 termék, összesen 18 db

Bővebb leírás

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm, ezért természetes, hogy a szülők mindent megtesznek kisbabájuk kényelméért. Ebben segítenek Neked a Textilbirodalom 3 részes babaágynemű szett termékei.
Az alvás kulcsfontosságú szerepet játszik a gyermekek életében és az agy fejlődésének számos területéhez is szorosan kapcsolódik.

Mivel az újszülöttek életük első 3 hónapját főleg a kiságyban töltik, fontos a megfelelő babaágynemű szett kiválasztása. Itt több szempontot is figyelembe kell venni, hiszen a kisbabák bőre az anyaméh oltalmazó öleléséhez szokott, hőszabályozásuk még nem alakult ki, így rendkívül érzékeny.
Segítségül összeszedtük mindazokat a tulajdonságokat, amelyek nélkülözhetetlenek a kiegyensúlyozott és nyugodt alváshoz.

Párna

A párnával kapcsolatban elég eltérő véleményeket olvashatunk, abban azonban minden szakvélemény megegyezik, hogy az újszülött feje alá érdemes egy lapos anyagot, akár egy büfipelust tenni, legfeljebb 1-2 cm vastagon. Ez háton alváskor megfelelő mértékben támasztja alá a baba fejét, hason alvásnál pedig védi az ágyat az esetleges visszabukástól. A párna ilyenkor könnyen cserélhető, nem kell az egész ágyneműt lehúzni. A Textilbirodalom baba párnái 100% pamutból készülnek, körben erősített varrással, steppelt béléssel, ami a bőr kellő szellőzését biztosítja, ez a nyári melegben különösen fontos.

Takaró

Egy jó takaróra mindig szükség van, hiszen nem csak a téli hidegben, de a nyári hőségben is hasznát vehetjük. Alvás közben a testhőmérséklet lecsökken, amit a külső hömérséklet is befolyásol. Mivel az újszülöttek hőszabályozása még nem alakult ki, a mi feladatunk, hogy biztosítsuk számára a megfelelő környezetet a pihenéshez. Egy jó takaró könnyű, puha, tartja a meleget mégis jól szellőzik. A Textilbirodalom babatakaróit úgy készítettük el, hogy minden időszakban segítse a baba pihenését.  Bélése steppelt, ezzel segítve a megfelelő szellőzést, kívül puha pamut anyag a kényelemért. Vlies töltete könnyű, mégis megfelelően tartja a meleget, alvás közben lágyan körbeöleli kisbabánkat.

Rácsvédő

Ez is egy olyan termék, amiről megoszlanak az ajánlások, a legjobban azonban Dr Pikler Emmi kapta el a lényegét, szerinte ugyanis “a rácsvédő nem a rácsot védi, hanem a gyermeket védi a rácstól”. A kisbabák már újszülött koruktól “vándorolnak” az ágyban, azonban ha akadályba ütköznek, még nem képesek korrigálni. A rácsvédők egyik legfontosabb szerepe a baba fejét megvédeni az esetleges ütközéstől és végtagjaikat megóvni a rácsok közé való beakadástól. A megfelelően megválasztott rácsvédő nem csak az ütközéstől véd, de a hideget is tompítja. Ennek akkor van igazán fontos szerepe, ha a kiságy a fal mellett helyezkedik el, amiből esetleg hűvösebb érzet sugárzódik.

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu