Rácsvédő

Nézz szét termékkínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő darabokat! Termékeink OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek garantálva kisbabád egészségét.

Termékeink

1–12 termék, összesen 69 db

Bővebb leírás

A tökéletes gyerekszobát első sorban a praktikusság és az igények határozzák meg. Az igények nagyon sokfélék lehetnek, ugyan úgy, mint a rácsvédők formája, mérete, színe, anyagválasztéka is. Természetesen, ahogy az igények változnak, úgy változnak a trendek is a rácsvédő termékeknél.

Jelenleg nagyon keresett a pihe puha pamut anyagból készült fonatok, valamint az extra vastagságú steppelt rácsvédő. Mindkét kialakítás tökéletesen illik bármely kiságyba, hiszen bő méretválasztékunknak köszönhetően mindenki megtalálja a megfelelőt.

Milyen rácsvédő típusok léteznek?

A Textilbirodalomnál jelenleg 5 fő típus közül lehet választani:

  • fonott rácsvédő, mely kérhető sztrecs puplin, pamut, valamint babyplüss anyagból
  • steppelt rácsvédő
  • hagyományos rácsvédők – akár szivaccsal bélelt változatban is
  • tépőzáras rácsvéd
  • henger formájú rácsvédő

A rácsvédők kiválasztásánál sokféle szempont alapján választhatnak a vásárlók. Újszülött babák esetén a szülők általában tetszés alapján választanak rácsvédőt, hiszen ekkor még nincs funkcióbeli jelentősége.

Újszülött babás anyukák előszeretettel vásárolják a fonott vagy a hagyományos rácsvédőinket, akár a három részes babaágynemű szettben. Ezek dekoratív, pihe puha anyagból, csodaszép színekkel megáldott termékek, melyet nagy szeretettel és gondossággal készítünk a legkisebb gyermekeknek.

A rácsvédők mérete

Általánosságban azt javasoljuk, hogy olyan rácsvédőt vásárolj, ami teljesen körbeéri a kiságyat. A baba a születése utáni néhány hónapig még nem tud forogni-pörögni, de nagyon gyorsan eljön az az idő, amikor teljesen körbeforogja a kiságyat. Erre az időszakra is gondolni kell, hiszen egy nagyon tartós, hosszú ideig használható terméket szeretnél megvásárolni. Amennyiben a kiságy feléig érő rácsvédőt vásárolsz, de később meggondolod magad, szívesen elkészítjük a hiányzó részre való termékeket is.

Termékeink nagy része OEKO-TEX minősítésű anyagokból készül, mely ideális a legérzékenyebb bőrű babáknak is.

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu