Henger rácsvédő

Nézz szét termékkínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő darabokat! Termékeink OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek garantálva kisbabád egészségét.

Termékeink

Összesen 1 találat

Bővebb leírás

A Henger rácsvédő kialakításával egy olyan védelmi megoldást nyújtunk, amely teljes mértékben a Textilbirodalom stílusos és prémium minőségű termékeinek sorát erősíti. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően ez a rácsvédő ideális választás minden babaszoba számára, és gondoskodik a baba nyugodt és biztonságos alvásáról.

A henger rácsvédők hosszú élettartamúak, és minőségi anyagokból készülnek. Az alábbi méretek állnak rendelkezésre: 180 cm, 360 cm és 420 cm. Ha pedig egyedi igényeid vannak mi azt is elkészítjük neked.

Hogy miért különleges a Henger rácsvédő?

A Henger rácsvédő különlegessége abban rejlik, hogy vastag töltettel van ellátva, ami hatékony védelmet nyújt a baba fejének és testének az ágyrács okozta sérülésektől. Minőségi anyagokból készül, amely biztosítják a hosszú távú használhatóságot. Prémium minőségű textíliákból gyártjuk, hogy megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak.

Milyen színekben kapható?

Egyedi színt lehet kérni? A Henger rácsvédők széles színválasztékkal érhetők el. Gondosan kiválogatott színminták alapján állítjuk össze a termékeket, így könnyen találhat olyat, ami passzol a babaszoba dekorációjához és kisfiúnak, kislánynak egyaránt megfelel.

Emellett lehetséges egyedi színösszeállítások és méret kérésése is. Ha konkrét elképzelése van a színvilággal és mérettel kapcsolatban, bátran lépjen kapcsolatba velünk, és gondoskodunk róla, hogy az álmai rácsvédőjét megkapja

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu