Babaágynemű

Minden termék, amely babaágynemű kategóriához tartozik.

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm, ezért természetes, hogy a szülők mindent megtesznek kisbabájuk kényelméért. Ebben segítenek Neked a Textilbirodalom 3 részes babaágynemű szett termékei. 

A babák a születés után igénylik az anyaméh nyújtotta meleget, biztonságot. A nagy, rácsokkal készített kiságy nem nyújt megfelelő biztonságérzetet a legkisebbeknek. Erre fejlesztették ki a babafészket, mely biztonságot, melegséget és nyugalmat adhat a babáknak. Kell ennél több egy szülő számára?

Hagyományos babafészkeinket az egyszerűséget, praktikusságot kedvelő vásárlóinknak ajánljuk. Ezeket a babafészkeket mintás pamut vagy prémium pamutszatén anyagokkal készítjük, minky vagy babyplüss párosítással, húzózárral, kivehető szivacsbetéttel. A babafészek minden esetben kifordítható, így biztosítva a változatosságot a babaszobában. 

A Textilbirodalom könnyű, pihe puha minky babatakarói tökéletes megoldást kínálnak az éjszakai alváshoz, vagy akár a kényelmes sétákhoz is. Nézd meg termékkínálatunkat, és válaszd ki a neked megfelelőt!  A Textilbirodalom babatakarói prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Csak olyan termékek kerülnek fel a webshopba, melyet mi is szívesen használnánk kisgyermekeinknél! 

Mi kell egy tökéletes gyerekszobához? A tökéletes gyerekszobát minden esetben a praktikusság és az igények határozzák meg. Az igények nagyon sokfélék lehetnek, ugyan úgy, mint a rácsvédők formája, mérete, színe, anyagválasztéka is. Természetesen ahogy az igények változnak, úgy változnak a trendek is a rácsvédőknél. Jelenleg nagyon keresett a pihe puha pamut anyagból készült fonott rácsvédő, valamint az extra vastagságú Step rácsvédő. Mindkét kialakítás tökéletesen illik bármely kiságyba, hiszen bő méretválasztékunknak köszönhetően mindenki megtalálja a megfelelőt. 

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu