Szoptatós párna

Nézz szét termékkínálatunkban és válaszd ki a számodra megfelelő darabokat! Termékeink OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek garantálva kisbabád egészségét.

Bővebb leírás

A várandósság egy nő életében az egyik legcsodálatosabb, legizgalmasabb és az egyik legszebb élmény,  mielőtt kezébe veheti várva várt kisbabáját. A kismama párna már használható a szülés előtti időszakban is, hiszen leveszi a terhet a nő gerincéről alvás közben, ezáltal biztosítja a fej, nyak és a lábak megtámasztását.

A születés után az első percben az újszülött babát már mellre helyezik, és innentől beindul az elválaszthatatlan kötelék anya és gyermeke között. A szoptatás egy természetes újszülött táplálási forma, mely az emberiség legnagyobb kincse. Nincs olyan kismama, akinek a terhesség alatt nem jutott volna eszébe, hogy hogyan is fog megküzdeni a szoptatás nehézségeivel, hiszen ez minden nő gondolatában megfordul. A Textilbirodalom szoptatós párnái megkönnyítik a szoptatást, mert leveszik a terhet a kismama válláról, hátáról.

Milyen szoptatós párna közül tudok választani?

Anyagválasztékunk között megtalálható a 100% pamutvászon, valamint a prémium pamutvászon anyag is. Aki különleges anyagból szeretne párnát, azoknak ajánljuk a velvet, vagyis babavelúr anyagainkat.

A Textilbirodalom kínálatában 3 fajta szoptatós párna variáció rendelhető, melyet különféle anyagmintákkal készítettünk el.

  • kifli alakú szoptatós párna, melyet már a várandóság alatt is tudsz pihenéshez
  • U alakú szoptatós párna, ami kifejezetten szoptatáshoz ideális
  • szoptatós karpárna, amit utazáshoz is könnyedén magaddal vihetsz

Milyen a jó kismama párna?

Első és legfontosabb, hogy olyan párnát válassz, ami:

  • bababarát pamut anyagból készül, mely a legérzékenyebb bőrű babáknak is megfelelő
  • kellően magas, hogy a mell egy vonalba kerüljön a baba szájával, hiszen így a legkönnyebb a szoptatás
  • hangtalan, ezáltal nem zavarja se az anyukát, se a gyermeket
  • lehúzható huzattal rendelkezzen, mert fontos a könnyű tisztítás.

Egyedi megrendelés leadása

Textilbirodalom logója

Megrendelés leadása

Tölts ki az űrlapot adataiddal, vagy írj Facebook / Instagram oldalunkra vagy közvetlen e-mail címünkre, ha egyedi, általad tervezett terméket szeretnél rendelni!
Megrendelés leadását H-P: 09:00 - 19:00 között fogadjuk!
Elérhetőségek
info@textilbirodalom.hu