Prémium babafészek - jegesmedvék - textilbirodalom.hu

Mire jó a babafészek?

Miért használj babafészket?

A babafészek maga a biztonság. A kisbabánknak – de leginkább nekünk, édesanyáknak – az egyik legfontosabb dolog minden helyzetben a biztonság. Legyen szó a kiságyban, utazáskor az autóban, vendégségben, vagy csak otthon a játszószőnyegen eltöltött időről. A babafészek nevének hű tükre is, mert úgy öleli kisbabánkat, mintha azt mi magunk tennénk.

A babafészket kifejezetten újszülöttek számára találták ki, mivel puha és meleg helyet biztosít a kicsiknek. A kisbabáknak fontos a megfelelő puha környezet, hiszen a 9 hónap alatt ezt tapasztalták meg az anyaméhben is.

A kialakításának és méretének köszönhetően újszülött kortól akár 6-7 hónapos korig kitűnő választás lehet. Formáját úgy terveztük, hogy babának és mamának kényelmes legyen. A baba korának megfelelően kedvére ficánkolhat benne, ezért egyedi kívánság alapján akár XXL-es méretben is elkészítjük.

Miből áll a babafészek?

A babafészek fekvőfelületén kényelmes szivacs biztosítja a gondtalan pihenést. A szivacs mosás előtt könnyedén eltávolítható. Pereme vatelinnel van töltve, hogy merev tartást biztosítson és ölelés érzetét keltse a babában.

A babafészek használható a kiságyban, szülők ágyában, babakocsiban, vagy akár a földön. Könnyű és praktikus, ezért bárhová magunkkal vihetjük, így idegen helyen történő alvásnál se zökken ki a baba a megszokott környezetből. Ekkor használható akár pelenkázónak is!

Milyen anyagok közül választhatok?

A babafészek anyagát a legpuhább textíliák közül választottuk ki, ezért leggyakrabban a pihe-puha minky és a prémium pamutvászon anyagokat használjuk, amelyek mindegyike megfelelő melegséget biztosít a legkisebbeknek, amellett pedig mosógépben, alacsony hőmérsékleten könnyen tisztíthatóak és tartósak.

Természetesen az igények sokfélék lehetnek, ezért a termék külső és belső borítása is változó lehet.

A babafészek oldalát és fekvő felületét általában minky anyaggal borítjuk, míg külső oldalát a prémium pamuttal, de ezek különböző variációit is szívesen megvalósítjuk az egyedi elképzeléseknek megfelelően.

Mekkora a mérete?

A babafészek méretét úgy alakítottuk ki, hogy minden kisbaba számára tökéletes választás legyen, így tapasztalataink alapján az 50×70 cm-es méretet találtuk a legmegfelelőbbnek.

Igény szerint ez a méret módosítható, de az már egyedi megrendelésnek minősül. Egyedi megrendelés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk az elérhetőség menüpontban. Várjuk megkeresését, hogy minden kisbaba kényelmét biztosíthassuk.

Webshopunkban termékeink széles skálájával találkozhatsz, legyen szó fonott rácsvédőről, step rácsvédőről vagy akár babatakaróról is!

A babafészek nem alkalmas gyermekmegőrzésre!