Rácsvédő  

Mi kell egy tökéletes gyerekszobához? A tökéletes gyerekszobát minden esetben a praktikusság és az igények határozzák meg. Az igények nagyon sokfélék lehetnek, ugyan úgy, mint a rácsvédők formája, mérete, színe, anyagválasztéka is. Természetesen ahogy az igények változnak, úgy változnak a trendek is a rácsvédőknél. Jelenleg nagyon keresett a pihe puha pamut anyagból készült fonatok, valamint az extra vastagságú Step rácsvédő. Mindkét kialakítás tökéletesen illik bármely kiságyba, hiszen bő méretválasztékunknak köszönhetően mindenki megtalálja a megfelelőt.

Rácsvédő választékunk

Textil termékeink

Álmaid babaszobájához rengeteg textil dologra lehet szükséged. Ne aggódj, a Textilbirodalom csapata segít, hogy minden babaszoba kiegészítő pont olyan legyen, amilyet megálmodtál. A modern és letisztult babaszobák elengedhetetlen kellékei a rácsvédők, babatakarókszoptatós párnák és a baldachinok.  A Textilbirodalom előnye, hogy ezeket a kiegészítőket – sok más termékkel együtt – egy helyről be tudod szerezni.

A fonatokon kívül milyen rácsvédők közül tudok még választani? 

Termékeink között nagy népszerűségnek örvend a STEP rácsvédő. 2021-2022-es évben a STEP termékünk volt a második legkeresettebb a fonatok után, nagyon szeretik az vásárlóink. Egyedileg készül, 3 vagy 4 különböző színből kérhető, melyet kicsi kockákból varrunk össze, majd steppelünk, 12 darab megkötővel rögzítve. Különlegessége, hogy 2 pamut anyag között van egy vatelin réteg, valamint szilikonizált poliészter (párnatöltet) töltőanyag, így a 4 réteg anyag kerül steppelésre. Ezáltal egy igazán vastag, strapabíró termék kerül kialakításra.

Miért fontos a  rácsvédő megkötője?

Hisszük, hogy a rácsvédők csak akkor nyújtanak megfelelő védelmet, ha tökéletesen vannak rögzítve a kiságyhoz. A fonatok mellé fehér szatén megkötőket csomagolunk, step és a hagyományos rácsvédőinkre pedig 12 darab megkötőt varrunk. Dupla méretnél (körbeérő kiságy esetén) természetesen dupla mennyiség kerül a rácsvédőre.

A rácsvédők mérete

Általánosságban azt javasoljuk, hogy olyan rácsvédőt vásárolj, ami teljesen körbeéri a kiságyat. A baba a születése utáni néhány hónapig még nem tud forogni-pörögni, de nagyon gyorsan eljön az az idő, amikor teljesen körbeforogja a kiságyat. Erre az időszakra is gondolni kell, hiszen egy nagyon tartós, hosszú ideig használható terméket szeretnél megvásárolni. Amennyiben a kiságy feléig érő terméket vásárolsz, de később meggondolod magad, szívesen elkészítjük a hiányzó részre való termékeket is.

Rácsvédő anyagválasztéka 

Jelenleg nagyon keresett a pihe puha pamut anyagból készült fonott rácsvédő, valamint a kevésbé rugalmas, de gyönyörű, élénk színekben pompázó sztrecss puplin anyagokból megálmodott termékeink is.  Az elkészítési módban nincs különbség, mindkettő ugyan olyan gondossággal és szeretettel készül, legyen az akár pamut, sztrecs puplin vagy babyplüss fonott rácsvédő.

Termékeink nagy része OEKO-TEX minősítésű anyagokból készül, mely ideális a legérzékenyebb bőrű babáknak is.

STEP rácsvédőink 100% pamut anyagból készülnek. Hagyományos rácsvédőink anyagválasztéka nagyon gyors tempóban változik, az óriási kereslet miatt. Ezek között találhatsz prémium pamutvászon és pamutszatén anyagokat is.

Egyedi elképzelésed van? Keress minket bizalommal!


Nézd meg labdamedence.hu oldalunkat, ha labdamedencét és a midibaby.hu webshopunkat, ha a hozzátáplálást megkönnyítenéd kisbabád számára egy ilyen kedves bambusz tányérral. 

Shopping Cart